Start    O mnie    Oferta   Galeria    Zakład optyczny Adam Cięszczyk logo       Referencje    Kontakt   Polityka prywatności

Zakład optyczny Adam Cięszczyk istnieje od 1995 roku. Od tego czasu
zajmujemy się świadczeniem profesjonalnych usług optycznych. W naszej
ofercie znajdują się wszelkiego rodzaju szkła organiczne i mineralne oraz
oprawy renomowanych firm.

 

   
   
   

 

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszego salonu optycznego w Lublinie przy ulicy Świętoduskiej. W naszej ofercie posiadamy szkła okularowe przystosowane do różnych warunków i o odmiennych właściwościach: progresywne, jednoogniskowe, z antyrefleksem, przeciwsłoneczne oraz przystosowane do jazdy nocą (szczególnie zalecane dla zawodowych kierowców). Wykonujemy specjalistyczne okulary korekcyjne, a także przystosowane do długotrwałej pracy przy komputerze. Trudnimy się również kompleksowymi naprawami oprawek. Posiadamy ponadto szeroki wybór modnych oprawek okularowych dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku, u nas wybierzesz okulary, w których będziesz się czuć naprawdę modnie i atrakcyjnie. Zapraszamy!

Oferowane okulary

W naszym salonie optycznym znajdą Państwo wszystko to czego potrzebują. Oferujemy modne okulary w każdym stylu, zarówno dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku. Oddzielną grupę naszych klientów stanowią dzieci, dla których mamy specjalną ofertę. Nasze okulary to trafny wybór na wiele lat. W zależności od producenta oprawek oferujemy okulary o modnym i nowoczesnych designie, posiadające różne zdobienia i detale podkreślające ich klasę. Wykonane są z najwyższej jakości materiałów. W naszej ofercie znajdziesz okulary korekcyjne, przeciwsłoneczne, jednoogniskowe, progresywne oraz do pracy przy komputerze.

Szkła do jazdy nocą, korekcyjne

Oferta naszego salonu to również bogaty wybór szkieł do okularów. W naszej ofercie znają Państwo szkła z antyrefleksem, który powoduje, że różne źródła światła, z którymi mamy codziennie do czynienia nie powodują powstania refleksów na szkle, a zatem trudności w widzeniu. Oferuje również szkła z powłokami polaryzacyjnymi, te posiadają szkła dla kierowców, szczególnie przydatne w czasie jazdy nocą, gdy różne elementy metalowe (np. karoserie innych samochodów) powodują refleksje na szkłach. W ten sposób szkła ułatwiają widzenie i dbają o nienadwyrężanie oczu w czasie kierowania pojazdem w nocy. Oferujemy także szkła korekcyjne, niwelujące wady wzroku.

Salon optyczny, okulary Lublin - Adam Cięszczyk

7kolor.jpgslider2.jpg1kolor.jpgslider1.jpgslider4.jpg8kolor.jpg2kolor.jpgslider3.jpg

Nasz zakład należy do Lubelskiego Cechu Optyków, który skupia optyków posiadających dyplom Mistrza w Zakresie Optyki Okularowej i organizuje szkolenia w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Do zadań cechu należy również reprezentacja zrzeszonych optyków w kontaktach z lokalnymi urzędami administracji państwowej, a szczególnie z NFZ.

Zapewniamy miłą i fachową obsługę oraz krótkie terminy realizacji.

 

 

Kontakt salon optyczny Mistrz Adam Cięszczyk

Adam Cięszczyk Zakład Optyczny
ul. Świętoduska 16, Lublin
Tel. (81) 534-58-84

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Godziny otwarcia:

Pn-Pt.: 9.00-17.30
So.: 10.00-14.00

Formularz kontaktowy


Imie i nazwisko
Adres email
Telefon kontaktowy
Tresc wiadomosci
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Adam Cięszczyk Zakład Optyczny w celu przesyłania treści marketingowych na mój adres e-mail podany powyżej w formularzu kontaktowym. W przeciwnym razie prosimy o kontakt telefoniczny.
Przepisz zmień

Informujemy, że Państwa zgoda na przetwarzanie danych osobowych może zostać cofnięta w dowolnym momencie przez wysłanie wiadomości e-mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. spod adresu, którego zgoda dotyczy. Informujemy, że nie jesteście Państwo profilowani. Państwa dane nie będą przekazywane poza EOG ani udostępniane organizacjom międzynarodowym. Więcej informacji dostępne TUTAJ.

Polityka prywatności serwisu www.optycy-lublin.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Adam Cięszczyk Zakład Optyczny z siedzibą ul. Świętoduska 16, Lublin, NIP: 7120054226

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.optycy-lublin.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.